Sztárok

Örömhírt jelentett be Rubint Réka

A fitneszguru Facebook-oldalán fejtette ki, mennyire boldog.

Réka visszatér

Rubint Réka sosem hagyja cserben a követőit, pláne ha edzésről van szó. A fitneszguru karanténban is szorgosan ellátta az országot online tréningekkel, a lelkes tornázni vágyóknak egy percig sem kellett nélkülözniük a mozgást. Most, hogy a korlátozások enyhültek és lassan visszaáll minden a normál kerékvágásba, a sztáranyuka alakreform órái is a megszokott keretek között zajlanak majd tovább - többek között ezt is írta Réka legfrissebb, közérdekű bejegyzésében, melyben kifejtette, zöld utat kaptak a nyári táborai és végre nem csak a YouTube-on edzhet együtt a sport szerelmeseivel.

Cikkünk folytatódik...

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.