Egyre durvább méreteket ölt a rivalizálás Katalinék és Meghanék között

A királyi párok konfliktusba keveredtek.

Elnyomás

Meghan és Herry körül manapság zajlik az élet, szinte minden héten újabbnál újabb információkat tudhatunk meg első gyermekükről vagy mindennapi életükről. A különböző médiai megjelenéseket pedig mindenki nagyon szívesen követi, hiszen ki ne lenne rá kíváncsi, hogy hogyan él egy királyi család.

Azonban azzal, hogy Meghan és Herry ennyire reflektorfénybe került, a másik család kezd aggódni saját hírneve és népszerűsége miatt. Katalinra és Vilmos hercegre ugyanis kevesebb figyelem jut és úgy érzik, hogy teljesen elnyomják őket a rokonok. Katalin nem szeretné, ha háttérbe szorulna az ő és férje mindennapi tevékenysége, legyen szó akár egy jótékonysági kezdeményezésről vagy egy fontos témára való figyelemfelkeltésről.

Ki a jobb?

Camilla Tominey, "királyi szakértő" szerint viszont szó sincs arról, hogy Meghan és Herry ezt direkt így akarná, viszont Katalin valóban aggódik az elnyomás miatt. Ez pedig rengeteg feszültséget szül a királyi családban.

A szakértő azonban próbál megnyugtni mindenkit, és elmondta: Vilmos herceg és Katalin hercegné egy jövőbeli király és királynő, akik mindig is fontosak maradnak, és nem fognak háttérbe szorulni. Erről a későbbiekben igyekeznek gondoskodni és egyformán hírt adni a két családról, lehetőleg figyelve az időbeosztásokra és a különböző események között eltelt időkre -írja a dailymail.

A hercegné nem éppen népszerű férje belső köreiben.

Leadfoto: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!