"Sokkal szebb vagyok, mint ő" - 30 alkalommal feküdt kés alá a férfi, hogy úgy nézzen ki, mint a szexidol Ricky Martin

Francisco Ibanez azt állítja, már sokkal szebb, mint az igazi Ricky Martin, miután harmincszor feküdt kés alá, hogy hasonlítson idoljára.

"Az az igazság, hogy végül szebb lettem nála"

A Buenos Airesből származó férfi kedden a Mananisima című tévéműsorban beszélt a beavatkozásokról, amelyeken azért esett át, hogy hasonlítson a hírességre. "Megcsináltattam az orromat, az államat, az ajkaimat. Úgy akartam kinézni, mint Ricky Martin, de az igazság az, hogy végül szebb lettem nála" - mondta Francisco.

Annak ellenére, hogy átesett minden drámai átalakuláson, hogy úgy nézzen ki, mint a popsztár, Francisco nemrég rájött, hogy a legjobb, ha "csak önmagad vagy", és elmondása szerint sokáig tartott, amíg erre rájött. Amikor megkérdezték tőle, miért akart annyira kétségbeesetten hasonlítani a popsztárra, azt mondta: "Az összetartozás érzése miatt, ami mindannyiunkban megvan. És akkoriban még nem volt meg az az érzésem, hogy azt mondjam: "önmagam legjobb verziójának kell lennem. Arra gondoltam, hogy ki az, akit mindenki szeret, és igen, sokan azt mondták, hogy hasonlítok rá. Szóval elhittem nekik" - mondta Francisco, aki egy róla készült fotón látta meg először, hogy tényleg hasonlít Ricky Martinra és akkor döntött úgy, hogy belevág a műtétekbe.

Francisco elmondta, hogy nem a műtétek rabja, hanem inkább annak, "ahogyan utána érzed magad". "Úgy gondolom, hogy az ember életében egy bizonyos ponton kialakul a függőség, és akkor egyre rosszabb lesz" - magyarázta. "Amikor elkezdtem a műtéteket, tudtam, hogy a dolgok kezdenek kicsúszni a kezemből, és hogy vannak dolgok, amelyek nem egészségesek számomra" - mondta a férfi, aki arról is vallott, hogy a fiatal korát erősen meghatározta a szégyenérzet, mert 12 évesen kóros elhízással diagnosztizálták. "Egy év telt el úgy, hogy nem hagytam el a szobámat" - mondta.

Francisco szerint az evés volt a védekezési mechanizmusa az apja erőszakossága ellen, és elárulta, hogy még mindig hegek vannak a testén a kapott ütésektől. "Azért ettem, mert úgy éreztem, hogy azon a napon, amikor apám meg akar majd ölni egy késsel, nem fog hozzám érni, mert a zsír meg fogja állítani, és nem lesz képes megölni engem". Arra, hogy miért volt vele olyan erőszakos az apja, azt mondta: "Gyerekkorom óta meleg vagyok, és ez volt a legnagyobb fájdalma. Soha nem fogom elfelejteni azt a napot, amikor rám talált, a nővérem haját fésültem, ő pedig hozzámvágta a vasalót" - mondta a férfi, aki ma már képzett ontológiai coach, a szakterülete az idegtudományok. Online foglalkozásokat tart, ahol arra bátorítja ügyfeleit, fejlesszék magukat és találják meg az útjukat.

Forrás: Mirror Fotó: GettyImages

Oldalak