Ricky Martin elhagyta a gatyáját!

A hírességek többségének borzasztóan nagy szíve van és a kemény munkával megszerzett dollármillióikat többnyire szívesen ajánlják fel jótékonysági célokra. A most már inkább homoszexualitásáról híres énekes, Ricky Martin, elég sajátos módját választotta az adakozásnak, ő ugyanis saját alsógatyáját bocsátotta nemrég árverésre.

Ricky Martin is részt vett a Broadwy AIDS-betegeket segítő szervezetének jótékonysági árverésén, ahol végül a zenész nadrágját is elárverezték. "Haha, a végén még a nadrágomat is eladtuk" – írta a zenész a Twitteren, majd mellékelt egy képet is magáról, amit az árverés után készített.

Hogy a becses darab mennyért kelt el, azt sajnos nem lehet tudni, de az biztos, hogy Daniel Craig 17,5 milliót érő gatyáján nehéz túltenni. Az ő alsója is jótékonysági célra ment, bár nem ők az egyetlenek, akik saját dolgaikat használták fel a jó ügy érdekében.

Charlize Theron például egyedi ruhadarabjaitól szabadult meg, szintén egy AIDS ellenes kampány javára, ahol a színésznő kis fekete Versace-ja és bíborszínű Lanvin estélyije is kalapács alá került, amelyet egyébként a cannes-i filmfesztiválon viselt. Natalie Portman Oscar-díjátadón látható Christian Dior piros-fekete pöttyös kreációját pedig 50.000 dollárért vásárolta meg egy fanatikus gyűjtő.

Fotó: whosay.com, cosmopolitan.hu, joy.hu, lajkmagazin.hu

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.