A fiatal énekesnő falja a pasikat

Taylor Swift úgy cserélgeti a pasijait, mint más a ruháit! Nemrég még Arnold Schwarzenegger 18 éves fiával kavart, majd felcsípte magának a nála szintén 4 évvel fiatalabb Connor Kennedyt, akivel épp a napokban szakítottak, de úgy tűnik, már meg is van az utánpótlás…

Bár még egyik fél sem erősítette meg, az a hír járja, hogy a híres country énekesnő nemrég dobta pasiját, Connor Kennedyt. Az Us Weekly egyik informátora nemrég arról számolt be, hogy a páros már körülbelül egy hónapja különvált, ám békességben lett vége a kapcsolatnak.„Már egy ideje csendben elváltak útjaik. Nem haragszanak egymásra, teljesen jól vannak" – mondta a forrás.

A szakítás okaként először többen is az énekesnő exét emlegették, azonban mint később kiderült, szó sincs arról, hogy Swift visszatért volna egykori kedveséhez, Patrickhez. Úgy tűnik Taylor legújabb kiszemeltje nem más, mint munkatársa, Ed Sheeran.

Nemrég készítettek egy közös számot, Everything Has Changed címmel az énekesnő új albumára, sőt, Sheeran el is kíséri őt 45 állomásos észak-amerikai turnéjára, ám egyáltalán nem úgy tűnik, mintha csak szakmai kapcsolat lenne közöttük. Az utóbbi pár hónapban nem is győztek áradozni a másikról a sajtóban, sőt, Ed Sheeran magára is tetováltatta Swift új albumának címét.

Swift eddigi pályafutása alatt John Mayer, Joe Jonas és Jake Gyllenhaal barátnője is volt, de nincs is mit csodálkozni ezen, hiszen az énekesnő tehetséges, fiatal, és gyönyörű. – Mi kell még?

Hallgasd meg Taylor Swift és Ed Sheeran közös dalát!

Fotó: elegantprettythings.tumblr.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.