Richard Gere már kicsit ”nagypapás” lett, de a huszonéves fia igazi szívtipró

Richard Gere persze csak arcban öregedett meg, mivel a haja már a Micsoda nő című filmben is őszes volt. Most a fiával együtt lépett a vörös szőnyegre!

A világhírű színész és Homer cannes-i fesztiválon jártak

Richard Gere karrierje a 70-es években vette kezdetét, amikor is mellékszerepeket kapott olyan alkotásokban, mint a "Looking for Mr. Goodbar" (1977) vagy a "Days of Heaven" (1978).

Azonban igazi áttörést az "American Gigolo" (1980) című film hozta meg számára, ami igazából megalapozta hírnevét, és afféle szexszimbólummá is tette mindenki szemében Hollywoodban.

A galériánkban megmutatjuk, hogy néz ki most, és mennyire sármos férfi lett a fiából is!

Richard Gere és Julia Roberts között nagyon működött a kémia a vásznon. Ezért is lett a Micsoda nő az egyik legsikeresebb filmjük.
Kattints a további képekért!

Richard Gere és Sylvester Stallone két teljesen eltérő műfajban alkottak nagyot a hollywoodi filmtörténelemben, ez viszont nem az egyetlen ellentét, amely a két színész között feszül.

Leadfotó: Getty Images - Jamie McCarthy

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.