Zacher Gábor kiakadt, alig bírta nézni, ami a magyar meccsen történik

Nagyon jól tudja Zacher Gábor, hogy mit kell csinálni ilyen esetekben, mivel mentősként futballmérkőzéseken is dolgozik. A szakértő szerint hibázott az orvosi személyzet.

Zacher már rég berohant volna, de csak a tévé előtt tudott kiakadni, hogy művelnek a helyszínen az orvosok.

Marco Rossi szövetségi kapitány úgy vélte, Fortuna istenasszonya végre rápillantott a magyar labdarúgó-válogatottra a németországi Európa-bajnokságon azzal, hogy Csoboth Kevin századik percben lőtt góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát a csoportkör utolsó fordulójában.

Sajnos a meccsnek volt sötét pillanata is, amikor Varga Barnabásért aggódott mindenki egy kemény ütközés után. Neki eltört az arccsontja, de már nemsokára elhagyhatja a kórházat.

Zacher Gábor a tévében nézte a meccset, és alaposan kiakadt. A galériánkban megmutatjuk, mi volt a véleménye a kialakult helyzetről!

A 68. percben Szoboszlai Dominik beadása után a skót kapus, Angus Gunn jobbkezével elöklözte a labdát, de bal könyökével eltalálta Varga arcát, aki ezt követően földre zuhant és szinte mozdulatlanul, nagy fájdalmak közepette feküdt a gyepen. Hosszas ápolás után végül nyakmerevítőben és hordágyon vitték le a pályáról.
Kattints a további képekért!

A magyar szurkolók nem csak a helyszínen, hanem mindenhol a mennyekben érezték magukat, amikor az Újpest focistája, Csoboth Kevin betalált a kapuba. Most úgy élheted át ezt a meccset, ahogyan a szurkolók látták.

Leadfotó: MTI Fotó - Koszticsák Szilárd

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.