Sztárok

Elszólta magát Renée Zellweger - Jöhet a negyedik Bridget Jones film

Újabb remény a rajongóknak.

Alkotói szabadságra ment

Három év telt el azóta, hogy utoljára hallhattunk Bridget Jones-ról. Az ikonikus mozi legutóbbi, Bridget Jones babát vár része után az 50 éves Renée Zellweger kijelentette, hogy szabadságra megy, nincs kedve dolgozni. Most azonban a Lorraine's című tévéműsorban elszólta magát, és úgy tűnik, beleunt a semmittevésbe: újra forgatna.

Megvan rá az esély

Legalábbis erre enged következtetni az a kijelentése, miszerint elolvasta Helen Fielding legújabb könyvét, melyben Bridget legújabb kalandjairól mesél. Arra a váratlan kérdésre, hogy elvállláná -e a kultikus mozifilm negyedik részének főszerepét elég titokzatosan válaszolt. "Egyelőre nem tudom. Ismerem Helen könyveit, és látok rá esélyt, hogy el is vállaljam a főszerepet" - mosolygott sejtelmesen az Oscar-díjas színésznő.

Megunhatatlan

A trilógia első részét, a Bridget Jones naplóját 2001-ben forgatták, három évre rá el is készült a folytatás, Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! címmel. Aztán viszonylag sokat - 12 évet - kellett várni, mire 2016-ban elkészült a Bridget Jones babát vár. A preimert követően sokat faggatták Reneét, érdekelné-e a folytatás, de ő mindig elzárkózott a témától. Ám most úgy tűnik, újra kapható a forgatásra. A fantasztikus színészi játék mellett kilókkal most is készülnie kell, az első epizód kedvéért ugyanis 13 kilót kellett magára szednie - leginkább fagyival.
Hajrá!

Leadfotó: Profimedia Red Dot

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egészséged szempontjából rossz vége is lehet annak, ha lefagyasztod ezeket az élelmiszereket.
Fashion&Beauty
Igazán vadító estélyiben jelent meg Ördög Nóra a a Budapest Central European Fashion Week-en, ahova kislánya, Mici is vele tartott.
Sztárok
Szujó Zoltán nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, most azonban megosztott egy fotót feleségével, Adriennel.