Radics Gigi valóban egy jókislány - Így tervezi a jövőjét

Hazánk egyik legjobb énekesnője, Radics Gigi érettségire készül, szerte az országban koncertezik, jogsit csinál, az egészségért kampányol, mindeközben saját magára is jut ideje. Az egyetlen, ami még hiányzik a sorból, a szerelem, de a fiatal sztár úgy véli, eljön majd annak is az ideje.

Semmit sem bíz a véletlenre

Radics Gigi élete már tizenhét évesen egy valóra vált álom: a tehetségkutató óta az egész ország ismeri és szereti, sőt, még Michael Jackson producere, Quincy Jones is felfigyelt rá. Első stúdióalbumát részben Amerikában készítette el, a korong első kislemezéhez pedig itt klipet is forgatott.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Komoly kihívás Gigi számára összeegyeztetni a teendőit: tizenhét évesen bizony még iskolába jár, sőt, az érettségi után sem akar felhagyni a tanulással. „Úgy néz ki egy napom, hogy elmegyek suliba, aztán stúdióba, aztán fellépés, hazaérek olyan 12 körül, utána még tanulok, és reggel megint suli. Közben rendszeresen edzeni is járok.” – mutatta be egy napját az énekesnő, aki azt is elmesélte, bár mindig az énekléssel szeretne foglalkozni, semmit sem akar a véletlenre bízni, ezért nem akarja, hogy a sok munka a tanulás rovására menjen.

Gigi a jókislány

Gigi természetesen nem iszik alkoholt, azt azonban elárulta Orsinak, hogy az idei ősze mégis részben az italhoz kötődik. „Nem fogyasztok egyáltalán alkoholt. Egyrészt apukám nem engedné, és én jó kislány vagyok egyébként is” – nevetett az énekesnő „De az ország két nagy borvidékén, Tokajban és Villányban lesz önálló nagykoncertem, Tarcalon pedig borkirálynő választás lesz, ott Tóth Verával lépünk fel” – tette hozzá Gigi.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!