Sztárok

Több mint 30 éve képtelen szabadulni a kíntól a világhírű énekesnő: sosem heverte ki azt a borzalmat, ami vele történt

Queen Latifah neve mindenki számára ismerős, arról azonban csak keveseknek van tudomása, milyen súlyos lelki terheket cipel évtizedek óta az imádott énekesnő.

Sosem múló fájdalom

Queen Latifah, születési nevén Dana Elaine Owens, még nem volt húszéves, amikor tehetsége széles körben ismertté vált, ő maga pedig 1989-ben egy, a popszakmára jelentős hatást gyakorló lemezzel robbant be a nemzetközi porondra – az All Hail The Queen nagyon találó cím volt, hiszen valóban minden tisztelet kijárt érte. Az énekesnő bekerült a Billboard 200-as listájára, a rhythm and blues albumok között pedig az élmezőnybe jutott, azonban az idő múlásával nemcsak a zene világában ismerték fel tehetségét, hanem filmes körökben is: a Chicago mellékszereplőjeként Oscar jelölést kapott, s volt egy Arany Glóbusz jelölése is. Emellett ismert televíziós műsorvezető is, saját talk show műsora van hosszú esztendők óta. Megannyi sikerrel a háta mögött a legtöbben nem is gondolnák róla, milyen szörnyű magánéleti történés árnyékolja be a mindennapjait a kilencvenes évek óta. Részletek a galériában!

Noha gyerekkorában szülei elváltak, Queen Latifah szerető családban nőtt fel, a legszorosabb kapcsolatot pedig a nála egy évvel idősebb bátyjával, Lancelottal ápolta, az pedig csak még inkább megerősítette a köztük lévő erős köteléket, hogy mindketten rajongtak a motorozásért.
Kattints a további képekért!

Mya-Lecia Naylort a legtöbben a Felhőatlasz című filmből ismerték, ahol a gyereksztár olyan hírességek oldalán játszhatott, mint Tom Hanks és Halle Berry. Mya-Lecia kivételes tehetség volt, élete pedig banális okok miatt érhetett véget…

Leadfotó: Steve Granitz/WireImage/Getty Images
Forrás: Grunge

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.