Sztárok

Szívmelengető: György herceg és Sarolta hercegnő megható pillanata többet mond minden szónál

György herceget és Sarolt hercegnőt nagyon erős testvéri kötelék fűzi egymáshoz, azok pedig, akik elég szemfülesek, ki is szúrhattak már közöttük egy-egy kedves pillanatot.

Imádják egymást

Bár mindketten más-más karakterek, György herceg és Sarolta hercegnő nagyon jól megértik egymást, a köztük lévő különleges kapocs pedig akkor is megmutatkozik, ha szüleikkel részt kell venniük valamilyen nyilvános eseményen. Persze néha azért ők is összezördülnek – sőt van, hogy versengenek is a másikkal –, a kislány ráadásul sosem rest kiállni az igazáért bátyjával szemben, ennek ellenére azonban nem szoktak egymásra sokáig haragudni, hanem hamar kibékülnek. Ha pedig baj van, esetleg lelki támogatásra van szükségük, jól tudják, egymásba bármikor kapaszkodhatnak – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a bájos gesztus, amit Sarolta tett a fiatal trónörökös irányába. Részletek a galériában!

2022. szept. 19-én helyezték végső nyughelyére II. Erzsébet királynőt, melyre ezrek voltak kíváncsiak – a gyászszertartáson a brit királyi családon kívül többszáz külföldi államfő és királyi fenség vett részt.
Kattints a további képekért!

Könnyen előfordulhat, hogy Sarolta hercegnő lesz a brit királyi család első tagja, aki örökre megváltoztatja a palota egyik régi hagyományát.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...