Sztárok

Puskás Peti nosztalgiázott: nem hiszel a szemednek, ha meglátod az énekes 14 évvel ezelőtti fotóját

Puskás Peti a minap nosztalgikus hangulatában volt, ugyanis rálelt egy 14 évvel ezelőtt készült fotójára. A különleges felvételt az Instagram követőinek is megmutatta.

Mozgalmas évek

Puskás Peti azután szerzett magának széles körben ismertséget, hogy 2005-ben jelentkezett a Megasztár harmadik szériájába. Az énekes hamar belopta magát a közönség szívébe, s a tehetségkutató alatt nemcsak a tévé képernyőjén volt látható, hanem a többi döntőssel együtt nyolc alkalommal fellépett a Lovag utcai New Orleans klubban is, emellett a Megasztár turné során végigjárta az egész országot. Ezt követően nem volt megállás a siker felé vezető úton: Peti újabb és újabb szerzeményekkel jelentkezett, idővel pedig a rajongótábora is egyre nagyobb mértéket öltött, főleg miután 2012-ben a The Biebers nevű együttes frontembere lett. Szakmai karrierje ismét nagy mérföldkőhöz érkezett 2016-ban, hiszen ebben az évben lett az X-Faktor mentora, de már korábban is feltűnt a tehetségkutató ötödik évadában Szikora Róbert mentorsegédjeként. Mindeközben a magánélete is szépen alakult: mint megírtuk, idén nyáron hivatalosan is összekötötte az életét szintén zenész kedvesével, Dallos Bogival, közös életükbe pedig mindketten rendszeresen bepillantást engednek a közösségi oldalaikon. Peti egyik legfrissebb posztjában azonban valami teljesen mást mutatott: ha meglátod a feltöltött képet, neked is leesik az állad!

Lapozz tovább a fotóért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Rengeteg lakberendezési tárgy közül választhatsz, hogy feldobd az otthonod, ezért fontos tudni, hogy mely stílusokat érdemes elkerülni.
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!