Ezért a sorozatért rajongott mindenki a 2010-es években: alaposan megváltoztak a Hazug csajok társasága szereplői, így néznek ki ma

A sorozat egyes karaktereire már rá sem ismerni, akkora átalakuláson mentek keresztül.

Akkor és most

Nem csupán a tinédzsereket, de a felnőtteket is lenyűgözte a Pretty Little Liars, azaz a Hazug csajok társasága című sorozat a 2010-es évek elején, nem véletlenül, hiszen a történet végtelenül izgalmasra sikeredett. A tini dráma négy gimis lány életét követi nyomon, akiknek baráti társasága teljesen széthullott, miután eltűnt bandájuk vezéralakja, Allison. Egy évvel később aztán a csajok újra egymásra találtak, miután rejtélyes üzeneteket kezdtek el kapni egy titokzatos, 'A' nevű illetőtől, aki azzal fenyegette a négy lányt, hogy felfedi a legsötétebb titkaikat. Egy biztos: az alkotók remek stábot és szereplőket választottak a sorozathoz, akik a produkció záró epizódja óta bizony alaposan megváltoztak, hiszen felnőtt nőkké érettek. Galériánkban mutatjuk, hogy festenek ma a hazug csajok és sorozatbeli barátaik!

A történet szerint Spencer, Emily, Hanna és Aria legjobb barátnők voltak, egészen addig, míg vezérük, Allison el nem tűnt rejtélyes körülmények között.
Kattints a további képekért!

A mexikói énekes-színésznő visszafelé öregszik: Thalía a mai napig megbabonázza a világot szépségével, valamint bomba alakjával, amit a minap egy mini ruhában is megmutatott.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...