Polgár Tünde férje hihetetlen dologgal lepte meg feleségét: ezt tette Árpi, hogy kettesben romantikázhassanak feleségével

Kétség sem fér hozzá, hogy a Polgár-házaspár nem az átlagos emberek hétköznapjait éli, az azonban még Árpitól is meglepő, mivel kedveskedett feleségének - nem, nem egy ékszert vagy egyéb luxustárgyat vásárolt Tündének, ennél egy sokkal nagyobb gesztussal lepte meg párját.

Romantikus randevú felsőfokon

Vajon mit lehet adni annak, akinek aztán tényleg mindene megvan? Ez a kérdés gyakran felmerülhet bennünk, átlagemberekben is – na és akkor mit szóljanak azok a sztárok, akik szerelmüknek kedveskednének? Főleg, ha két ember már olyan hosszú ideje alkot egy párt, mint Polgár Tünde és Árpi, akik 22 éve élnek boldog házasságban. Szerelmüknek gyümölcse is lett, Dani, aki immáron Hollandiában éli az egyetemisták életét. Nos, Tündének és Árpinak most már több ideje van kettesben lenni, és meg is ragadnak minden alkalmat egy kis romantikázásra: legutóbb Tünde sikeres szemműtétjét ünnepelték meg, méghozzá nem is akárhol, meg persze nem is akármilyen körülmények között…

Polgár Tündét és férjét a Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismerhette meg az ország, azóta pedig a pár már egy közös YouTube csatornát is indított, ahol szívesen osztanak meg életükről egyet s mást – például azt, hogyan néz ki náluk egy „átlagos” randevú.
Kattints a további képekért!

Bár Zimány Linda még nem találta meg az igazit, azt elárulta, milyen számára a tökéletes férjjelölt, akivel családot alapítana.

Leadfotó: Instagram/polgar_tunde_official

Oldalak