Sztárok

Bikinire vetkőzött Járai Kira: észbontó fotót lőtt róla a férje, mindenki az ő alakját irigyeli

Járai Kirát fantasztikus adottságokkal áldotta meg a sors, és az utóbbi időben sokat tett azért, hogy elérje az álomalakot. A szinkronrendező büszke is az eredményre, s ha teheti, néha megörvendezteti néhány dögös fotóval a rajongóit.

Harmóniában van önmagával

Szinte az egész országot meglepetésként érte, amikor a Reggeli műsorvezetője, Járai Máté és felesége, Járai Kira a Nyerő Párosban elárultak: nyitott házasságban élnek. Mindig is őszintén beszéltek a kapcsolatukról, illetve a gyerekvállalás kérdéséről, Kira pedig a saját hibáit is büszkén vállalja – mint azt a Femcafe.hu korábban megírta, az influenszer gyógyíthatatlan bőrbetegségével is sikeresen megbékélt. A házaspár egyébként a műsor után tett szert nagyobb népszerűségre – hiszen ott ismerte meg őket a nagyközönség igazán –, azóta pedig rengetegen kíváncsiak rájuk a közösségi oldalaikon, ráadásul egy közös YouTube csatornát is indítottak, ahol bepillantást engednek a mindennapjaikba. Kirát mostanra közel 20 ezren követik az Instagramon, a sztárfeleség pedig igyekszik izgalmasabbnál izgalmasabb tartalmakkal meglepni a rajongóit. Legutóbb például egy szexi bikinis képet töltött fel magáról, a kommentelők pedig alig győzik dicsérni…

Lapozz tovább, mutatjuk a fotót!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.