Sztárok

Pintér Tibor és Janza Kata lánya gyönyörű felnőtt nővé érett: Janka kiköpött mása édesanyjának

Pintér Janka igazi szerelemgyermek, hiszen Pintér Tibor és Janza Kata elsőszülött gyermekeként látta meg a napvilágot akkor, amikor szülei még igazi álompárnak számítottak.

Szülei nyomdokaiba lépett

Janza Kata és Pintér Tibor még egészen fiatalon ismerkedtek meg egymással, igazán különleges kapcsolat volt köztük, de már az első találkozásuk is szinte meseszerűre sikeredett: szerelmüket két dolognak köszönhetik, a véletlennek és a Színház- és Filmművészeti Egyetemnek. Janza Kata éppen Homonnay Zsoltot kereste egy kotta miatt, de Zsolt helyett Tenyát találta a kollégiumi szobában. „Adtam neki egy fotósorozatot, hogy nézegesse, amíg le nem tusolok” – mesélte megismerkedésük történetét Pintér Tibor évekkel ezelőtt a Sztárban sztár című műsor egyik forgatásán. Tenya szerint azokkal a bizonyos képekkel hódította meg Katát, aki teljesen el volt ájulva a képektől: „Úristen, te szőke, kék szemű vagy. Mindig az ilyen pasik tetszettek, majd egy ilyen képet adjál nekem, ez bejön” – reagált Janza anno a fotókra, innentől pedig már mindenki ismeri a történetet: a két színész összeházasodott, 1998-ban pedig megszületett első és egyetlen közös gyermekük, Janka, aki azóta már 23 éves, és egyre jobban hasonlít édesanyjára, akivel sokan összekeverik őt. Galériánkban mutatjuk!

Íme a 49 éves Janza Kata és lánya, Janka, akiről nemrég derült ki, hogy szülei nyomdokaiba lép, és színésznek áll. A Szigetszentmiklósi Sziget Színház és a Nemzeti Lovas Színház igazgatója volt a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorának vendége. Tenya elmesélte, miként élte meg, hogy lánya otthagyta a jogi kart, és saját személyiségének változásairól is mesélt.
Kattints a további képekért!

Az egykori szépségkirálynő szépsége nem vitás, de ahhoz sem férhet ezek után kétség, Gelencsér Timi mennyire szexi – ezt mi sem bizonyítja jobban, mint legfrissebb Instagram-bejegyzése, ahol fürdőruhában mutatta meg fedetlen fenekét a remek formában lévő magyar híresség.

Leadfotó: Facebook/Az operett és környéke

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!