Megjósolta saját halálát az Oscar-díjas színész

A nagyszerű filmsztár 46 éves korában hunyt el.

Csillogás, drogok, depresszió

Az egész világ megdöbbent, mikor az Oscar-díjas színész, Philip Seymour Hoffman napra pontosan hét évvel ezelőtt, 2014. február 2-án elhunyt. A nagyszerű filmsztár halála túlzás nélkül sokkolta a közvéleményt, de ő maga sajnos nagyon is jól tudta, hogy életmódja és a lelki alkata fel fogja emészteni. Egy alkalommal úgy tűnt, hogy ellen tud állni a pótszereknek, amelyek végigkísérték az életét: fiatal korában éveken keresztül heroin és alkoholfüggő volt, aminek következtében 22 évesen dönteni kellett, hogy leáll végleg vagy belehal. Megrémítette, hogy nem fogja valóra váltani álmát, hogy híres színész legyen, ezért elvonókúrának vetette alá magát. A sikerek jöttek, gyönyörű felesége és három gyereke született, látszólag olyan családja lett, amiről mindenki álmodik. Több mint húsz évvel a rehab után azonban a The Master forgatásának befejezéséhez kapcsolódó ünnepség során újra a pohár után nyúlt, ami elindította visszaesését.

További részletek a galériában!

A DailyMail számolt be róla annak idején, hogy a színész lakásában halála előtt hetven darab, heroinnal teli zacskót és húsz használt tűt találtak a rendőrök – a legközelebbi barátainak is mondogatta: hamarosan meghal.
Kattints a további képekért!

55 éve halt meg Buster Keaton, aki minden egyes forgatási napon az életét kockáztatta, milliók bálványozták őt és a filmjeit, Hollywood mégis mellőzni kezdte.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!