Sztárok

„Az utolsó pillanatig támogattam” – Felfoghatatlan, ami vele történt: testvére után a szerelmét is elvesztette a magyar énekesnő

Először beszélt a nyilvánosság előtt szörnyű tragédiáiról Péterfy Kinga. A magyar énekesnő fájdalmas időszakon van túl, ugyanis imádott testvére után tavaly a szerelmét is el kellett temetnie.

Tragédiák sorozata árnyékolja be az életét

Még gyermek volt Péterfy Kinga, amikor családjával Romániából Magyarországra költözött, de már akkoriban megmutatkozott a zene iránti érdeklődése. Tinédzserkorában az elektronikus zene szólította meg, ám később popzenekarban énekelt, és jazzéneklést is tanult. Itthon az Ooops! lánybanda énekesnőjeként kezdett karriert, majd Monacóban próbált szerencsét: kaszinókban énekelt a világ minden tájáról érkező, gyakorlott zenésztársaival. Egy szörnyű baleset azonban hazaszólította őt, és azután többé már nem tért vissza. Részletek a galériában!

„A testvérem és a kedvese egy diszkóbaleset áldozata lett. Jucika, a testvérem barátnője egy fantasztikusan gyönyörű lány volt, aki modellkedett, és egy szórakozóhelyen belékötött egy társaság. A mai napig nem tisztázták a körülményeket, annyi derült ki, hogy ezután autós üldözés történt. Túl gyorsan mentek, megpördült az autó, és a balesetet sajnos nem élték túl” – idézte fel a tragikus napot Péterfy Kinga az M2 Petőfi TV műsorában.
Kattints a további képekért!

Lena Horne ragyogó, elegáns megjelenésű, kitűnő hanggal megáldott színésznő, valamint énekesnő volt, aki hosszú és sikerekkel kikövezett életutat járt be. A szörnyű tragédiák azonban még őt sem kímélték…

Leadfotó: YouTube/ M2 Petőfi TV

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.