Sztárok

Megszólalt a válófélben lévő Peller Mariann: "Az van, hogy én még nem akarok ilyen unalmas életet élni”

Meg sem lehet mondani róla, hogy nehéz időszakon megy keresztül.

Meg sem lehet mondani róla, hogy nehéz időszakon megy keresztül.

Nem menekül önsajnálatba

A BEST magazin beszámolója szerint külső szemlélő számára úgy fest, Peller Mariann folyamatban lévő válása ellenére sem menekült önsajnálatba. Nemrég mutatta be legújabb könyvét, ahol a tőle megszokott módon áradt belőle a pozitív energia és átadta magát a könyvben is fontos szerepet játszó szerelem témakörének.

“Csak a szerelem tud annyira megzakkantani, hogy teljesen ki tudj vetkőzni önmagadból, és változtatni tudj az életeden. Szerelmesként lehetetlenség észnél lenni. De mégis, ha tudatosan figyeled a magad körül kialakult helyzeteket, akkor a kezedbe tudod venni a sorsod irányítását. Erről szól a könyv is, hogyan lehet átváltozni” – mondta Peller, kinek legújabb könyve egy nőről szól, aki "tökéletes" házasságban él, mégis elcsábul. “A kísértésre szükség van, mert nagyon sokat ad, és visz előre“ - mondta.

“A nagy tanítóknál már nincsenek szélsőséges érzelmek, mindent elsöprő szenvedély vagy épp szenvedés. Ők középen tudnak maradni, állandó derűben élnek. De az van, hogy én még nem akarok ilyen unalmas életet élni” – tette hozzá a népszerű műsorvezető.

Forrás: NLC/BEST Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.