Sztárok

Mischinger Péter esett ki a Farm VIP-ből, elárulta, mi megy a háttérben: "Szorcsik Vikivel nem szeretnék többé egy levegőt szívni"

Mischinger Péter, az exatlonista távozott a Farm VIP versenyből, a Blikknek elárulta, milyen feszültségek zajlottak a háttérben.

"Túl sokszor fogtam vissza magam"

"Rosszul álltam a játékhoz. Túl sokszor fogtam vissza magam, és próbáltam megfelelni a csapatnak. Ezt azonban nehezen bírtam idegekkel, elfáradtam és elvéreztem" – mondta a kieső a lapnak, aki hozzátette, szerinte a Szorcsik Vikivel kialakult konfliktusa lett a végzete ebben a játékban.

"Ott volt az a pont, amikor kitört belőlem minden elfojtott feszültség. Bár egy félreértés volt az egész, elismerem, hogy nem kellett volna kiabálnom. Ő viszont minősíthetetlen szavakkal és stílusban vágott vissza. Hiába próbáltam utána ezt tisztázni, Viki erre nem volt hajlandó. Ez felőrölt és tönkretett, és már nem tudtam úgy teljesíteni, ahogy kellett volna. Szomorú voltam, fáradt, és kiábrándultam a csapatból. A társaim pedig minden feszültségüket rajtam élték ki, és parkolópályára tettek, nem bíztak rám semmilyen feladatot, hiába kérdeztem, hogy miben tudok segíteni" - mondta Mischinger, aki elismerte, tud lusta lenni, de a farmon mindent beleadott.

Lapozz, ha érdekel, mit mondott Szorcsik Vikiről!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.
Fashion&Beauty