Sztárok

Károly komoly lépésre szánta el magát: a király felrúghatja Erzsébet egyik legfontosabb karácsonyi hagyományát

Erzsébet halálával bizony sok dolog megváltozott a királyi család berkein belül, és nagyon úgy tűnik, hogy az újdonsült király még egy hagyománnyal szakít idén karácsonykor.

Változások szele

Erzsébet királynő halálával és Károly trónra lépésével egészen átformálódott a brit királyi család: Kamilla például az uralkodónő több, általa elavultnak vélt hagyományát is megváltoztatná, esetleg teljes egészében eltörölné azokat, most pedig maga Károly is ezt a lépést fontolgatja egy bizonyos karácsonyi szokással kapcsolatban. Köztudott, hogy a família minden évben Sandringhamben tölti az ünnepeket, ez pedig most sem lesz másképp, ahogyan a szokásos menetrend is marad a régi: Károly beszédet mond majd a tévében, amit a család együtt néz meg, egy hagyománnyal azonban a király mégis szakít, mégpedig olyannal, amit édesanyja évekig követett és betartott, ugyanis nagyon fontos volt a néhai királynő számára. Hogy miről is van szó pontosan? A következő oldalon eláruljuk!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.