Sztárok

„Éreztem, hogy nekem ezzel a regénnyel még feladatom van” – Peller Mariann elárulta, hogyan hangolódik a könyvírásra

Peller Mariannt szoros szálak fűzik a spiritualitáshoz, amely kiemelt szerepet kap nagy népszerűségnek örvendő könyveiben is.

„Minden, amit írok sugallatra érkezik”

Peller Mariann szakmai repertoárja nagyon sokszínű, hiszen televíziós személyiségként, műsorvezetőnőként, szinkronszínésznőként, valamint írónőként is tevékenykedik. Első könyve, a Végtelen kísértés 2020-ban debütált, tavaly év végén pedig megjelent a második kötete is, a Szerelemszövetség, amely a karmikus szerelmet helyezi középpontba. A műsorvezető sikert sikerre halmoz könyveivel, most pedig azt is elárulta, hogy miként születnek a spiritualitást sem nélkülöző regényei:

Íróként is igazán szép sikereket könyvelhet el Peller Mariann, akinek regényét szinte falják az olvasók. A műsorvezető állítja, a regényeket ő „csak” megírja, a történetet viszont az égiek sugallják neki.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram/ lelekkozosseg_pellermariannal

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!