Sztárok

„Éreztem, hogy nekem ezzel a regénnyel még feladatom van” – Peller Mariann elárulta, hogyan hangolódik a könyvírásra

Peller Mariannt szoros szálak fűzik a spiritualitáshoz, amely kiemelt szerepet kap nagy népszerűségnek örvendő könyveiben is.

„Minden, amit írok sugallatra érkezik”

Peller Mariann szakmai repertoárja nagyon sokszínű, hiszen televíziós személyiségként, műsorvezetőnőként, szinkronszínésznőként, valamint írónőként is tevékenykedik. Első könyve, a Végtelen kísértés 2020-ban debütált, tavaly év végén pedig megjelent a második kötete is, a Szerelemszövetség, amely a karmikus szerelmet helyezi középpontba. A műsorvezető sikert sikerre halmoz könyveivel, most pedig azt is elárulta, hogy miként születnek a spiritualitást sem nélkülöző regényei:

Íróként is igazán szép sikereket könyvelhet el Peller Mariann, akinek regényét szinte falják az olvasók. A műsorvezető állítja, a regényeket ő „csak” megírja, a történetet viszont az égiek sugallják neki.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram/ lelekkozosseg_pellermariannal

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...