Sztárok

Elveszítette babájukat, ezért hagyta el menyasszonyát Paul McCartney - Az énekes ma 74 éves

A Beatles énekese, Paul McCartney ma ünnepli a 74. születésnapját. Ebből az alkalomból összegyűjtöttük neked a sztár korábbi nagy szerelmeit és a hozzájuk tartozó filmbe illő történeteket. Olvasd el, milyen, ha egy Beatle szeret valakit!

Dot Rhone - Az első nagy szerelem

Paul McCartney és első igazán nagy szerelme, Dorothy "Dot" Rhone 1959-ben, mindössze 17 évesen találkoztak egymással egy klubban. Kapcsolatuk két és fél évig tartott, erről a nő később azt mondta, sokszor úgy érezte, Paul minden szituációban uralkodni akar. Gyakran azt is megszabta, milyen ruhát vegyen fel, hogyan sminkelje magát. Sőt, arra kérte, növesszen olyan hajat, mint amilyen Bridget Bardot-é. Már az esküvőt tervezgették, amikor a lány elvetélt. McCartney ezután szakított, mondván nincs már semmilyen kötelezettsége Dot felé.

Jane Asher - A rajongók kedvence

A Beatles énekese és gyereksztárból lett színésznő, Jane Asher 1963-ban találkoztak először. Öt évig tartó kapcsolatuk idején együtt éltek, össze akartak házasodni. Egy vakációról hazatérve azonban Jane egy ágyban találta a sztárt egy Francie nevű lánnyal. Azonnal szakított McCartney-val és soha többé nem volt hajlandó nyilvánosan beszélni kapcsolatukról vagy a Beatles-ről. Paul szeretője egyébként túl sokáig nem volt képben, többek szerint az énekes csak azért jött össze vele, hogy képes legyen szakítani Jane-nel.

Linda Eastman - Az elvált anyuka

Linda Eastman és a Beatles 1966-ban találkoztak, ugyanis az elvált, kisgyermekes anyuka profi fotós volt, aki a leghíresebb bandák koncertjeiről készített képeket. Csak egy évvel később kezdtek komolyabban érdeklődni egymás iránt, majd kialakult közöttük a mindent elsöprő, szenvedélyes szerelem. 1969-ben kötötték össze hivatalosan az életüket. Három közös gyermekük született, Mary, Stella és James. Közéspő gyermekük, Stella híres divattervezővé vált. Linda 1998-ban mellrákban elhunyt, ő és Paul haláláig házasok voltak. Szerelmükből és tragédiájukból filmet forgattak, ez a Mrs. Beatles - Linda McCartney története címet kapta.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: nydailynews.com, hellomagazine.com, dailymail.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…