Palvin Barbi mélyen dekoltált ruhában, új frizurával állt a kamerák elé: kinézetét ezúttal Pamela Anderson inspirálta

Egyre nehezebb méltó szavakkal illetni Palvin Barbi kinézetét: a magyar modell gyakorlatilag bármit csinál vagy visel, abból kihozza a maximumot, így nem csoda, hogy szépsége újra és újra elbűvöli az embereket.

Még mindig a csodájára járnak

Palvin Barbi kétségkívül a legszebb és legsikeresebb magyar modell: bár mi, magyarok talán egy kicsit elfogultak vagyunk vele szemben, hiszen mégis csak országunk büszkesége, az egyértelmű, hogy tehetségét és szépségét a tengerentúlon is elismerik, hiszen a modell elképesztően sikeres karriert futott be pár év alatt, és még mindig csak 28 éves. Barbi még mindig rendre kapja a felkéréseket a különböző divatházaktól, a legnevesebb magazinok címlapján pózolhat, így pályafutása egyre felfelé ível, egyre többen ismerik meg nevét a világon – egyáltalán nem meglepő tehát, hogy a férfiak rajonganak érte, a nők pedig egyenesen bálványozzák őt és irigykednek szépségére. Joggal lehetünk rá tehát büszkék, hiszen a szupermodell olyan külföldi karriert tudhat a magáénak, amiről a legtöbben csak álmodoznak – és hol van még a vége! A csodaszép Barbi pedig nem áll meg, ismét kiderült, hogy ennyi év után még mindig tud újat mutatni: legutóbb egy filmpremieren vett részt, ahová egy mélyen dekoltált ruhát húzott fel, de talán mégsem ez volt a legmeglepőbb a kinézetét illetően. Új frizurával rukkolt ugyanis elő: menő frufrut villantott, haját és sminkjét pedig állítólag nem más inspirálta, mint maga Pamela Anderson. Galériánkban mutatjuk!

Barbi nem csupán szépségével, de kisugárzásával is kitűnik a legnagyobb modellek közül: minden fotón igazi szexistennőként tündököl, és ehhez még csak arra sincs szüksége, hogy felfedje legintimebb bájait - bőven elég, ha a kamerába néz.
Kattints a további képekért!

Noha Michael Jackson és Zac Efron sosem találkozott személyesen, a High School Musical sztárja megható emléket őriz a pop királyáról.

Leadfotó: Instagram/realbarbarapalvin

Oldalak