Sztárok

Csillogó szemmel drukkolt Lewis Hamiltonnak Palvin Barbi - Nem, ők nem járnak

Már régóta arról cikkeznek a külföldi és hazai lapok, hogy Palvin Barbi és Lewis Hamilton között több lehet, mint puszta barátság. A szépséges modell és a Forma 1-es pilóta ugyanis sülve-főve együtt vannak. Ezért nem csodálkoztunk, amikor kiderült, Barbi ott volt Monacóban a Nagydíjon. Fotók!

Palvin Barbi és Lewis Hamilton nem járnak - Vagy mégis?

A 22 éves Palvin Barbara és a 31 éves Lewis Hamilton az utóbbi időben egyre gyakrabban mutatkozik együtt, ám a fotósok elől igyekeznek mindig jól elbújni. A modell egyébként azt állítja, közte és a pilóta között csak barátság van. Ezt ugyan egy kicsit nehéz elhinni, de tegyük fel, hogy így van. Éppen ezért nem okozott nagy meglepetést, amikor kiderült, Palvin Barbi is Monacóba utazott a hétvégére, hogy drukkolhasson Hamiltonnak. Egyébként a pilótának valóban szerencsét hozott a szépség jelenléte, ő végzett az első helyen.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: gotceleb.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.