Palvin Barbiról elképesztően dögös képek készültek: szexi amazonként pózol a címlapon

A magyar modell hihetetlenül szexi szerelésben állt a kamerák elé legutóbb az orosz Numéro magazin kedvéért.

Egy világ hever a lábai előtt

Nem túlzás azt állítani, hogy Palvin Barbara nevét mostanra már az egész világ ismeri, a divatiparban legalábbis szinte mindenki: a legnagyobb márkák ruhakölteményeiben lejt végig rendszeresen a kifutókon, de ő volt az is, aki uralta dögös, mégis kifejezetten elegáns megjelenéseivel a Velencei Filmfesztivált. A 27 éves modell a rangos eseményen az Armani mesés darabjait ölthette magára, az Instagramra feltöltött fotók pedig bejárták róla a világot. Barbi most ismét felrobbantotta az internetet, ugyanis extravagáns szettekben fotózták őt egy nagy orosz magazin, a Numéro számára, ahol nemcsak a címlapon kapott helyet, de több kép is készült róla. Hol amazonként, tekintélyt parancsolóan fegyverekkel pózol a mesés környezetben, hol pedig igazi görög istennőkre emlékeztet minket a szerelése. Egy biztos: érdemes rá egy pillantást vetni, galériánkban mutatjuk a lenyűgöző fotókat!

Palvin Barbara mostanában egyre merészebb és bevállalósabb, már ami az Instagramra feltöltött képeit illeti, bár valljuk be, oldalán sosem volt hiány a szexi képekből, hiszen még egyszerű, natúr arccal is gyönyörű és vonzó.
Kattints a további képekért!

A sussexiek nem meglepő módon ismét kiakasztották egész Nagy-Britanniát, köztük pedig legfőképp a királyi családot – vajon a mostani egy újabb jele annak, hogy Meghan elnyomja Harryt?

Leadfotó: Instagram/realbarbarapalvin

Oldalak