Sztárok

Egy titokzatos nő szívét rabolta el Palik László - végleg túllépett Marsi Anikón

Az egykori sztárpár végleg felbomlott: Marsi Anikó Szulák Andrea exével melegedett össze, de Palik László sem tétlenkedett, ő is új társ oldalán kereste, s találta meg a boldogságot.

Egy házasság vége

Marsi Anikó és Palik László szakításának híre derült égből villámcsapásként érte a magyar közönséget, pedig azt rebesgetik, hogy a két televíziós már jó ideje komoly problémákkal küzdött. Palik régóta vezeti a TV2 Exatlon című sportreality-jét, és a produkció forgatási munkálatai sokszor szólították a távoli Dominikára, a fizikai távolság pedig nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Marsival való házassága szépen, lassan szétessen. Az, hogy kettejük kapcsolata menthetetlen, akkor vált nyilvánvalóvá, amikor kiderült, hogy Palik már el is költözött közös lakásukból, s egy kiadó ingatlanban lelt új otthonra.

Azt azonban senki sem hitte volna, hogy a két híresség ennyire gyorsan túllendül a zátonyra futott házasságukon. Először Marsi Anikóval kapcsolatban röppent fel a hír, hogy összemelegedett Szulák Andrea exével, Gyarmati Gáborral, most pedig úgy tűnik, hogy Palik sem tétlenkedett az elmúlt időszakban. Azt rebesgetik, hogy az Exatlon műsorvezetője is kiheverte a szakítást, s azóta őt is eltalálta Ámor nyila. Ez az egyik leggyorsabb "kiábrándulás-újrakezdés" a magyar sztárvilágban, annyi biztos.

Lapozz a további részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.