Kárász Róbert előtt lepergett az élete, amikor a mélybe zuhant

A műsorvezető egy padlásfeljáróról esett le, négy métert zuhant, és csak a szerencsének köszönhető, hogy megúszta kisebb sérülésekkel.

"Még most is kínzó fájdalmaim vannak"

Az 51 éves Kárász Róbert múlt héten szenvedett balesetet, amikor épp egy padlás tetejére próbált feljutni. Négy métert zuhant, és saját bevallása szerint csak a vakvéletlennek köszönhető, hogy egyetlen csontja sem törött el. „Hála Istennek nem törött el semmim, de a karom és derekam nem lesz a régi, legalábbis egy darabig” - kommentálta az eseményt Instagram-oldalán a műsorvezető, aki azóta többször is bejelentkezett a közösségi médiában, hogy informálja követőit aktuális állapotával kapcsolatosan.

Kárászt a siófoki kórházban látták el a balesetet követően, és bár komolyabb sérülést nem szenvedett, a bal karját rögzíteni kellett. Az ATV műsorvezetője a Borsnak mesélt az eset körülményeiről, következményeiről. "Még most is kínzó fájdalmaim vannak, de hősiesen és férfihoz illő módon küzdök vele" – kezdte Kárász, majd így folytatta: "Erős gyógyszereket írtak fel a siófoki kórházban. Türelmes vagyok, mert tudom, egy ilyen zuhanást csak kevesen úsznak meg ennyivel. Még az orvosok is rácsodálkoztak, hogy nem tört a csontom. Hiszem, hogy az angyalok vigyáztak rám, és a Jóisten is velem volt."

A Bors felevenítette, hogfy az 51 éves médiaszemélyiség a Balaton déli partján tért be egy parasztházba lányaival, és az ingatlan padlásterét szerette volna szemügyre venni, amikor egy vasba próbált kapaszkodni, de az kicsúszott a gerendából.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

  • 1
  • 2