Ez állhat a döntés hátterében? Kiderült, miért mondhatott búcsút a TV2-nek Palik László

Három évad és 303 epizód után Palik László búcsúzik az Exatlon Hungary-tól és a TV2-től: az erről szóló hivatalos közlemény békés elválásként írta le a történteket, ám most kiderült, hogy talán mégsem értettek egyet mindenben a felek.

Búcsú a TV2-től

Az Exatlon Hungary, a TV2 extrém sport realityje 2019. január 2-án debütált Magyarországon. Akkor mindenki nagy meglepetésére sok éves távollét után ezzel a műsorral tért vissza Palik László a képernyőre: az erről szóló híreket többen izgatottan fogadták 2018-ban, s kíváncsian várták, milyen lesz a Palik vezette új ügyességi vetélkedő. Az Exatlon mostanra három évadot is megélt, népszerűsége pedig azóta is töretlen, éppen ezért ért sokakat mély döbbenetként, mikor tegnap kiderült, hogy Palik László a siker ellenére távozik a műsortól és a csatornától is. „Az Exatlon Hungary-nak nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brand-nek. Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez. Az Exatlon története azonban folytatódik, a műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket” – idézte Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatójának szavait a csatorna. Úgy tűnik azonban, a döntés mégsem töltött el megelégedéssel mindenkit…

„Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni!”- summázta döntése okait Palik László, akiről közben kiderült, hogy teljesen máshogy gondolkodott a közös folytatásról.
Kattints a további képekért!

Nemrégiben mindenkit meglepett a hír, miszerint zátonyra futott Marsi Anikó és Palik László házassága, de a jelek szerint a Tények 46 éves műsorvezetője máris továbblépett.

Leadfotó: Instagram/ Palik László Hivatalos

Oldalak