Sztárok

Elmarad a világsztár budapesti koncertje, furcsa indokkal mondta le a fellépést

The Weeknd az egész turnéját sztornózta, azt ígéri, valami sokkal különlegesebbel kárpótolja majd a rajongókat.

Lemondta az egész turnét

Sajnálattal értesítjük a rajongókat, hogy a 2022. november 4-re a Budapest Arénába meghirdetett The Weeknd koncert – ahogyan a teljes aréna turné – lemondásra került. Jegyterjesztő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor regisztrált email címen a további információkkal. Köszönjük türelmüket és megértésüket” – ezt a bejelentést tette közre hétfő este a Live Nation Magyarország a koncert Facebook-oldalán.

Napjaink egyik legsikeresebb előadója – aki a pletykák szerint éppen a világ legszebb nőjével, Angelina Jolie-val randizik – a Twitteren kommentálta az eseményeket. „Az arénákat érintő korlátozások miatt, és mert nagy az igény további koncertekre, valami nagyobbal és különlegesebbel szeretnék előállni nektek, amihez stadionok kellenek” – áll a bejegyzésében, amiben arról is biztosítja a jelenlegi jegytulajdonosokat, hogy automatikusan visszakapják majd azok árát, sőt előnyt élveznek majd a stadionkoncertekre való jegyvásárláskor. Az új dátumokat hamarosan bejelentik.

November 14-én világszerte Magyarországról közvetítik élőben a 2021-es MTV EMA show-t.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....