Otthonülős macskaimádó és szcientológus: 11 dolog, amit nem tudtál Elisabeth Mossról

Elisabeth Moss, a szolgálólány meséjének főszereplője csupa meglepetés.

Elisabeth Singleton Moss a kaliforniai Los Angelesben született Ron és Linda Moss gyermekeként 1982. július 24-én. A színésznő elmesélte, miszerint mindig is tudta, hogy előadóművész szeretne lenni. Hogy mielőbb befejezze tanulmányait és karrierjére koncentrálhasson sokszor tanult otthon, majd 1999-ben, 16 éves korában leérettségizett.

Ennek a veleszületett vágynak az lehet az oka, hogy a szülei is előadóművészek, profi dzsessz zenészek. Van egy öccse, Derek, aki szintén a filmiparban dolgozik.

Bár sokan a nagysikerű A szolgálólány meséje sorozatból ismerik, több más kiemelkedő produkcióban is szerepelt előtte: Az elnök emberei, az El Camino és a Zöld Lámpás című filmben, valamint a Mad Men – Reklámőrültek sorozatban.

De van további 11 dolog, amit valószínűleg nem tudtál a színésznőről:

Lapozz a cikk folytatásáért!

Mielőtt beleszeretett a színészi életbe, Moss balettet tanult. Tulajdonképpen a tánc iránti szenvedélye volt a felelős azért, hogy színészi tevékenységbe kezdjen. Amikor Moss hatéves volt, egy ügynök meglátta őt egy balettben, és javasolta, hogy vegyen részt egy reklámfilm meghallgatásán. Első komolyabb filmes szerepét a Jackie Collins: Vad játszma minisorozatában kapta Sandra Bullock mellett. Ekkor indult be a színésznői karrierje.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia – RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2