Sztárok

Ezek a világsztárok már biztosan ott lesznek az idei Oscar-díjátadó gálán

Íme, az első nevek! Már most látni, hogy valódi sztárparádé várható a 94. Oscar-gálán.

Bejelentették az első díjátadókat

Will Packer és Shayla Cowan producerek csütörtökön fontos borítékot nyitottak ki a nagyközönség előtt, melyben a 2022-es, sorban már a 94. Oscar-gála díjátadóit jelentették be, akik egytől egyig igazi hollywoodi nagyágyúk. Kevin Costner, Zoë Kravitz, Lady Gaga, Rosie Perez, Chris Rock, valamint a tavaly a Minari című filmért a legjobb női mellékszereplő díját elnyerő Yuh-Jung Youn már biztosan azok között lesznek, akik a jelöltek bemutatása után kihirdethetik a nyertest egy-egy kategóriában – írta meg a Deadline. Mint kiderült, ez még csak az első adag, a közeljövőben további nevekről hull majd le a lepel. A legfontosabb kategóriák esetén hagyományosan az előző évi nyertest éri az a megtiszteltetés, hogy bejelentse a legújabb díjazottat.

Március 27-én kerül megrendezésre az egyik legrangosabb filmes díjátadó a Los Angeles-i Dolby Színházban. A jelöltek végleges listáját már egy hónapja nyilvánosságra hozták, Jane Campion A kutya karmai között című westernje kapta a legtöbb, 12 jelölést az idei Oscar-díjakra. A nagyszabású gálának ezennel három női műsorvezetője lesz, Regina Hall, Amy Schumer és Wanda Sykes személyében.

2022-ben egy magyarnak is szurkolhatunk: a legjobb látványtervezés jelöltjei között szerepel Sipos Zsuzsanna, a Dűne című film berendezőjeként, azonban ha nyer is szobrot, az biztos nem kerül adásba, ugyanis még az Oscar-gála élő közvetítése előtt átadnak nyolc díjat a nézőszám növelése és a feszesebb tempójú műsor érdekében – írja a hirado.hu. Ezt a döntést egyébként világszerte hatalmas felháborodással fogadták.

Március 3-ától már a magyar mozik is játsszák a legújabb Batman-filmet, a premier pedig remek alkalom arra, hogy elmélyüljünk az örök kérdésben: ki alakította a leghitelesebben - és a legpocsékabbul - a sötét lovagot az ezüstvásznon?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Emma Watson újra szerelmes, egy intelligens és igazán sármos fiatalember rabolta el a színésznő szívét.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy György már a kezdetektől tudta, hogy egy napon ő foglalja majd el a trónt apja után, ez egyáltalán nem így van: a herceg viszonylag későn szembesült a rá váró...
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...