Ezek a világsztárok már biztosan ott lesznek az idei Oscar-díjátadó gálán

Valódi sztárparádé várható, igaz, a koronavírus-járvány miatt ez a díjátadó más lesz, mint az eddigiek.

Nyilvánosságra került a 2021-es Oscar-gála díjátadóinak névsora

A ceremónia producerei, Jesse Collins, Stacey Sher és Steven Soderbergh hétfőn jelentették be annak a 15 sztárnak a nevét, akik díjátadóként csatlakoznak a rendhagyó műsorhoz – adta hírül a Deadline című filmes portálra hivatkozva az MTI.

A hagyományokhoz híven a színészi kategóriák tavalyi győztesei, Joaquin Phoenix, Renée Zellweger, Brad Pitt és Laura Dern, valamint Bong Dzsun Ho, Halle Berry és Harrison Ford is díjátadóként működik közre a 93. Oscar-gálán, amelyet kevesebb mint két hét múlva rendeznek meg Los Angelesben. Az átadók között szerepel még Angela Bassett, Don Cheadle, Bryan Cranston, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno, Reese Witherspoon és Zendaya.

A producerek korábbi ígérete szerint az egész közvetítés olyan lesz, mintha egy valódi filmet nézne a közönség. „Tartva magunkat a moziszerű díjátadó megközelítéshez, igazi sztárparádét állítottunk össze” – jegyezte meg a trió.

A 93. Oscar-gálát április 25-én rendezik meg a Los Angeles-i Dolby Színházban és az Union Pályaudvaron. Az érintett alkotók Londonból, Párizsból és valószínűleg más európai városokból is bekapcsolódhatnak majd. A gálát, amelynek további résztvevőit később jelentik be, az ABC csatorna fogja közvetíteni.

Egy friss felmérés szerint az amerikai szavazók nagyrésze szerint hollywoodi sztárokból jó politikus válhatna. Az eredményekre a legkedveltebb „jelölt” Facebook-oldalán reagált.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak