Sztárok

Oroszlán Szonja soha nem hallott részleteket osztott meg a New York-i esküvőjéről

Megtörte a csendet Oroszlán Szonja: eddig szinte semmit nem lehetett tudni amerikai esküvőjéről, most azonban a színésznő elmesélte, hogyan házasodott össze egyik napról a másikra a tengerentúlon. A frigy tíz éve köttetett, másfél évig tartott.

Oroszlán Szonja esküvője

Oroszlán Szonja nevét mindenki megjegyezte a 2002-ben, amikor megjelent a Valami Amerika, a magyar filmgyártás egyik legsikeresebb alkotása. Bár a színésznő sosem hagyta, hogy a média teljesen magába szippantsa, egy idő után mégis ráunt kicsit a színészkedésre. Levegőváltozásra vágyott, ezért 2015-ben maga mögött hagyott mindent, Amerikába költözött, szakmát váltott és egy villámesküvője is volt – erről mesélt el részleteket a Life TV csütörtök este adásba kerülő Bréking! című műsorában.

2011 márciusában bekötötték a színésznő fejét. Akkori párja telefonon kérte el édesapjától a kezét. „Bármennyire is konzervatívak a szüleim, én úgy házasodtam a volt férjemmel, hogy egyszer csak New Yorkban összeházasodtunk egyik napról a másikra, és gyakorlatilag telefonon kérte meg aputól a kezemet. Ami nagyon jó volt, mert így teljesen nem értette, hogy mi történik, ‘de jó, ok, mikor lesz az esküvő?’, mondtuk: ‘holnap’. Elhitte, hogy nem viccelünk vele, kicsit sokkot is kaptak egyébként. Ők ezt egyáltalán nem vették zokon” – idézi fel Oroszlán Szonja szavait az nlc.hu.

Szonja sosem vágyott nagy esküvőre, és ezt a családja is elfogadta. „Én egy egyke gyerek vagyok, nekünk van egy kis családunk, a kis gombócunk, és sose akartak semmilyen nagy habos-babos dolgot, én sem szerettem volna. És ezért ebből nem volt probléma. A barátok jobban megsértődtek” – fogalmazott a színésznő.

Még nincs vége, további részletekért lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.