Sztárok

Oroszlán Szonja évekre eltűnt – Ezzel foglalkozott Amerikában

Szünetet tartott a színészkedésben, hogy egy másik szenvedélyével hódolhasson.

Valami Amerika

Oroszlán Szonja nevét egycsapásra mindenki megtanulta 2002-ben, mikor a Színművészeti Főiskola elvgzése után szinte rögtön szerepet kapott a magyar filmgyártás egyik legsikeresebb alkotásában, a Valami Amerikában. Sosem hagyta, hogy a média teljesen magába szippantsa, de egy idő után mégis ráunt kicsit a színészkedésre. Levegőváltozásra vágyott, ezért 2015-ben maga mögött hagyott mindent, Amerikába költözött és szakmát váltott. Többek között erről az időszakról mesélt Péterfi Juditnak Tükör című vlogjában.

Oroszlán Szonjának sok gondot okozott, hogy rögtön a karrierje elején beskatulyázták. „Nagyon küzdelmes évek voltak ezek olyan szempontból, hogy teljesen bekategorizáltak a buta szőke cicababa vígjátéki szerepbe” – árulta el a színésznő.
Kattints a további képekért!

Szakításról és újrakezdésről mesélt a Sztárban sztár győztese.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.