90 kilótól szabadult meg a népszerű színész, sosem volt olyan fitt, mint 69 évesen

Elképesztően sokat fogyott a mindig macis testalkatáról ismert színész.

Minden szem rá szegeződött a bemutatón

John Goodman Golden Globe-díjas amerikai komikus, színész az elmúlt lassan 50 évben, amit a színészi pályán töltött, számtalanszor bizonyította a tehetségét. A Coen-fivérek állandó alkotótársának számít, szerepelt többek között A nagy Lebowski és az Ó, testvér, merre visz az utad? című filmekben, de a gyerekek számára is ismerős lehet például A Flintstone család filmből, ahol ő alakította Frédit, vagy olyan meseszereplők eredeti hangjaként, mint például Sulley a Szörny Rt.-ben. A mai napig aktív, jelenleg is a The Righteous Gemstones című sorozat egyik főszereplője, emellett pedig nemrég mutatták be a The Freak Brothers című animációs sorozat első évadát, amelyben Goodman is szinkronizált. A premieren azonban a színész megjelenésével lopta el a showt, ugyanis az évek alatt összesen több mint 90 kilótól szabadult meg, eredeti testsúlyának felére fogyott.

Lapozd fel a galériánkat!

Így ismertük és szerettük meg John Goodmant, a 69 éves színész azonban a hetedik X-hez közeledve elhatározta magát és életmódot váltott. Az eredmény szemmel látható.
Kattints a további képekért!

Az egyik legkedveltebb, ennyi év után is hihetetlenül népszerű karácsonyi film, a Reszkessetek, betörők! második részében van egy fontos mellékszereplő, akivel Kevin McCallister, a gyakran elhagyott gyerek találkozik. Ez az illető pedig nem más, mint a szeretetreméltó, hajléktalan galambos néni, akit Brenda Fricker formált meg. Sajnos a való életben is rettentően magányos az ünnepekkor.

Leadfotó: 123rf

Oldalak