Szakításairól vallott Bochkor Gábor: elárulta, milyen számára az ideális nő

Bochkor Gábor korábban is nyíltan beszélt egykori párkapcsolatairól: noha a népszerű rádiósnak korábban több komoly kapcsolata is volt, 57 évesen még mindig keresi az igazit. Vajon mi lehet ennek az oka?

Elmondta, miért szakított a barátnőivel

Magyarország egyik legismertebb rádiósa 12 együtt töltött év után döntött úgy egykori kedvesével, Várkonyi Andreával, hogy külön utakon folytatják tovább – kapcsolatukból egy kislány született, Nóri, aki ma már belépett a kamasz éveibe. Bár a szülők azóta is tartják a kapcsolatot, csupán a gyermekneveléssel kapcsolatos teendők és döntések kötik már össze őket. Bochkor szerelmi életéről a szakítás után nem sokat lehetett tudni, később viszont egy interjú során arról beszélt, vágyik a szerelme és nyitottan áll egy komoly kapcsolathoz is. Aztán idén májusban robbant a hír: a rádiós szakított a barátnőjével, Demeter Alexandrával, noha egészen addig senki sem tudott arról, hogy egy párt alkottak. Mint kiderült, Bochkor több mint két éven keresztül volt együtt a Survivor döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ből ismert lánnyal, aki az elválásuk után rántotta le a leplet arról, hogy hiába vágyott rá, a rádiós nem volt hajlandó felvállalni a szerelmüket a nyilvánosság előtt – Alexandra utólag visszagondolva úgy érzi, nem volt igazán boldog a műsorvezető mellett. Bochkor Gábor mindig is népszerű volt a nők körében, valami azonban végül mindig elromlott – vajon miért? További részleteket a galériánkban találsz!

Bochkor Gábor hosszú ideje áll a szakma csúcsán, s már a kezdetekkor is megtapasztalhatta, mivel jár a sok siker: ahogy nőtt az ismertsége, úgy lett egyre népszerűbb a hölgyek körében, ráadásul hírességek is akadtak a partnerei között. A rajongó nők és szülei mintaházasságának ellenére azonban eddig sosem érezte szükségét, hogy megnősüljön.
Kattints a további képekért!

Bochkor Gábor korábban is nyíltan beszélt szerelmi életéről és egykori párkapcsolatairól, most pedig arról mesélt a Retro Rádió hallgatóinak, hogyan bukott le megcsalt exbarátnője előtt.

Leadfotó: TV2

Oldalak