Ördög Nóra hiába vetkőzött új könyve borítóján – Így nem engedik nyomdába

Váratlan következményei lettek annak, hogy Ördög Nóra meztelenül állt modellt új könyvének borítóján, amely az anyaság és meddőség kérdéskörével foglalkozik. Bár ő azt állította, a kép nem egyszerű reklámfogás, a benne megszólaló neves orvosok ezt másképp gondolták. Így most mégsem szeretnék a nevüket adni a műhöz. További részletek a cikkben!

A téma több tiszteletet érdemelne

Ördög Nóra körülbelül három héttel ezelőtt, Facebook-oldalán mutatta be új könyvének borítóját, amelyen félmeztelenül pózol. A merész fotóval természetesen azonnal magára vonta a figyelmet, rajongóinak egy része túlzásnak, egyszerű reklámfogásnak ítélte a képet, míg mások szerint a műsorvezető így fejezte ki, mennyire kiszolgáltatott egy nő a meddőségi kezelések során.

Ördög Nóri a könyvben neves orvosokat is megszólaltatott, akik legnagyobb bánatára azokkal értettek egyet, akik azt mondták, ez a bevállalós fotó nem az igazi egy ilyen komoly témájú könyvhöz, ezért levélben keresték meg a műsorvezetőnőt. Ebben arra kérték, cserélje le a borítón látható fotót valami másra.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: libri.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!