Ördög Nóra hiába vetkőzött bugyira, valaki inkább kapálni küldené

Ördög Nóra villantása miatt érdekes komment született, de mégis visszatérő dolog ez.

A műsorvezetőt inkább a földeken látná valaki

Ideje lesz Ördög Nórának is megpihennie a családjával, mivel nagyon sűrű évet vállalt be. A TV2 műsorvezetőjét láthattuk ugye a Séfek séfében, ahol ismét ment a gasztroharc Krausz Gáborral, Wolf Andrással és Vomberg Frigyessel karöltve.

Ördög Nóra az Ázsia expresszes utazást is újra bevállalta, ahol hírességek igyekeztek túlélni a merészebbnél merészebb kalandokat.

Ha ez nem lenne elég, ott volt mindig a Dancing with the Stars stúdiójában így év végén. Persze nem táncolnia kellett, hanem a zsűriben foglalt helyett. A műsorvezető és férje, Nánási Pál ráadásul nem olyan régen a Creator Awards versenyén Travel kategóriában vehettek át díjat, amire nagyon büszkék voltak.

Ördög Nóra nem olyan rég elővette a villantós énjét, amiért bezsebelt egy merész kommentet is, de hogy mi volt a nagy párbeszéd, az a galériánkból kiderül!

A híresség valóban ritkán szokott villantani, de a fehérnemű reklámok kedvéért mindig elcsábul, és levetkőzik. Nem olyan rég elég tüzes fotót osztott meg, amitől sok rajongó olvadt el teljesen, még ezeken a hideg téli napokon is.
Kattints a további képekért!

Ördög Nóra újra fehérneműben pózol, a rajongók nagy örömére.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle