Sztárok

Borzasztó titkok láttak napvilágot, ezért sokalltak be az Olsen ikrek

Nem csoda, hogy nem bírták már.

Nem volt könnyű, hiába a csillogás

Talán sosem gondolnád, de az Olsen ikrek ma töltik a 34. évüket. Ma már sajnos nyoma sincs a cuki kislányoknak, akikért rajongott a világ, ám az biztos, hogy környezetük sem könnyítette meg útjukat. Hiába a sok pénz, a siker és a csillogás, a pénzben nem mérhető dolgokban mindig is hatalmas hiányt szenvedtek. A családi idillt adták a világhírnévért, még a szűk hozzátartozók közül is volt olyan, aki üzletet csinált belőlük. A ScreenRent olyan titokat tárt most a világ elé, amik azonnal rámutatnak, miért is hagyták ott tudatosan a filmipart.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: ProfiMedia - RedDot

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.