Ő volt Szellő István alibibarátnője - Őszintén vallott a híradós

Eltitkolt nőügyeiről mesélt az RTL Klub híradósa.

Sokáig falazott

Szellő István néhány évvel ezelőtt még szigorú párkapcsolatban élt, és kedves nem igazán tolerálta férje kilengéseit. Az RTL Klub híradós nemrég a NőComment! című műsor vendége volt, ahol egykori kolléganője váratlanul bevallotta: bizony ő falazott évekig a tévésnek.

Rá sosem gyanakodtak

A híradós kénytelen volt magyarázkodni, a műsorban ugyanis Hadas Kriszta váratlanul elmesélt egy régi sztorit kettőjük, eddig eltitkolt kapcsolatáról. " Volt egy olyan időszaka a kapcsolatunknak, mikor én voltam az Alibi Vali" - idézte fel emlékeit Hadas Kriszta. "István adás után elment a barátaival iszogatni, beszélgetni és akkoriban egy nagyon szigorú párja volt, aki egy idő után elkezdte őt keresni. Rám sosem gyanakodott senki, és István mindig azt mondta, hogy nagyon rosszul vagyok, és beszélgetni kellett velem, ápolni a lelkem. Azért ment későn haza" - árulta el Kriszta, aki sokáig tündökölt az alibibarátnő szerepében.

Segítség

Szellő István azért gyorsan hozzátette, hogy ez a sztori még közös, rádiós korszakukból való. "Kriszta nagyon sok emberen segített válsághelyzetekben és segít most is" - mondta nevetve a tévés, aki vasárnap részletesen is mesél majd Ábel Anitának életéről a Spektrum Home műsorán.

Szellő István ritkán beszél a magánéletéről, most azonban mégis kivételt tett.

Leadfotó: facebook.com/pg/szelloistvan

Oldalak

Szólj hozzá Te is!