Sztárok

Gólyahír: második gyermekét várja a magyar énekesnő

Hatalmas az örömhírt jelentette be az X-Faktor egykori versenyzője: Nyári Károly lánya, Edit második gyermekét hordja a szíve alatt. A kismama már a hetedik hónapban jár, a pici érkezését novemberre várják a férjével, Dráfi Kálmánnal.

Gyarapodik a család

Nyári Edit és testvére, Aliz, zongoraművész édesapjukhoz hasonlóan a zenei pályát választottak maguknak, s évekkel ezelőtt duóban tűntek fel Nyári lányok néven a televíziós tehetségkutatóban. Edit mindig is ügyelt arra, hogy megóvja a magánéletét a nyilvánosság előtt, éppen emiatt ért váratlanul mindenkit, amikor több mint két évvel ezelőtt bejelentette, hogy férjével – akihez 2018 nyarán ment feleségül – első közös gyermeküket várják. A kis Kálmán Emánuel érkezése az egész családot hatalmas boldogságként érte, most pedig ismét örömhírről számoltak be, hiszen úton van a kisfiú testvére. A szülők azonban a baba nemére – ahogyan az első gyermekük esetében is tették – szándékosan nem kérdeztek rá az orvosnál, így csak a szülés pillanatában derül majd ki számukra is, hogy kislánnyal vagy kisfiúval bővül a család. Az izgatott kismama a Story magazinnak mesélt a várandósságáról és arról, hogyan készül a kétgyermekes anyaságra. Részletek a galériában!

– Először a férjemnek és édesanyámnak árultam el az örömhírt, csak ezután osztottuk meg a család többi tagjával, akik szintén nagy örömmel fogadták. Ez a várandósság egészen más, mint az előző volt. Mivel már sokkal rutinosabb vagyok, a rosszulléteket is jobban kezeltem. Emellett megszállt egyfajta végtelen nyugalom, hiszen álomszerű átélni, ahogy növekszik bennem egy élet. Kisfiam, Kálmánka annyira édes és okos, már nagyon várja a kis testvére érkezését. Ahogy egyre jobban növekszik a hasam, ő is úgy kezdett el hozzá egyre többet beszélni – kezdte a lapnak az énekesnő.
Kattints a további képekért!

Idén nyáron jelentette be az örömhírt a világ egyik legsikeresebb plus size modellje, Ashley Graham, hogy várandós. Az édesanya 2020 januárjában adott életet első gyermekének, egy kisfiúnak, most pedig kiderült, hogy ikreket hord a szíve alatt.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Kíváncsi vagy a személyiséged legmélyebb rétegeire? Ez az egyszerű teszt többet mond el rólad, mint gondolnád.
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.