Diana, Katalin és Meghan labdába sem rúghat mellette: ő a királyi család legszebb tagja

Katalin és Meghan már a múlté, Lady Amelia Windsort tartják most a királyi család legszebb tagjának. Galéria.

A királyi család legszebb tagja

Megoszlanak a vélemények abban a kérdésben, hogy Katalin vagy Meghan hercegné a szebb, de most kicsit felturbózzuk a dolgot azzal, hogy bedobunk egy új versenyzőt, aki simán lekörözi királyi unokatestvérei feleségeit.

A 25 éves Lady Amelia Sophia Theodora Mary Margaret Windsor (vagy ahogy mindenki hívja, csak simán Amelia Windsor) Vilmos és Harry herceg harmadunokatestvére, nagyapja ugyanis II. Erzsébet királynő unokatestvére. Amelia jelenleg 42. a brit trónöröklési sorban, szóval elég kicsi rá az esély, hogy valaha is Anglia királynője legyen (pedig testvérei közül egyedül ő nem mondott még le erről a jogáról, a bátyja és a nővére inkább a katolikus vallást választották, mint hogy sorban álljanak a koronáért). Szerencsére azért nem búslakodik ezen olyan sokat, divatmodellként szerzett nevet magának: olyan nagy márkákkal dolgozott már együtt, mint a Dolce & Gabbana és a Chanel, valamint Vogue címlapon is szerepelt már. Elnézve a képeit, tökéletesen érthető a sikere a szakmában, hiszen Amelia lenyűgözően szép.

Győződj meg róla a saját szemeddel, lapozd végig a galériánkat!

Amelia annál a modellügynökségnél dolgozik, ahol felfedezték Kate Mosst és Cara Delevingne-t is.
Kattints a további képekért!

Lady Kitty Spencer a hétvégén mondta ki a boldogító igent, és ruhája, a helyszín, na meg persze az ékszerek bőven adnak okot az irigységre, hiszen ilyen esküvőről álmodik minden nő.

Leadfotó: 123rf

Oldalak