Sztárok

Felismered őket? Így néznek ki ma az 'N Sync egykori szívtiprói, elképesztő, mennyit változtak – fotók

Szinte hihetetlen, de immáron 26 éves a kilencvenes évek egyik meghatározó fiúbandája, az 'N Sync. Az együttes oszlopos tagja volt Justin Timberlake, akit ma már szólóénekesként és színészként ismer a világ, a többiekről azonban keveset hallani.

Mi lett velük?

A kilencvenes évek a fiúzenekarok aranykora volt – elég csupán a Backstreet Boys, a Take That vagy a Boyzone sármos, kölyökképű tagjaira gondolnunk, akikért tinilányok millió bolondultak, és akik menő ruhában, agyonzselézett hajjal, no meg minden videoklip kötelező elemével, a hip-hop tánccal hódítottak. Ezt a kultúrát erősítette az 'N Sync is, amely 1995-ben alakult a floridai Orlandoban, nevét pedig – egészen kreatív módon – az öt énekes nevéből, azaz Justin, Chris, Joey, Lanceton és JC betűiből rakták össze. Bár óriási népszerűségnek örvendtek, teltházas koncerteket adtak, emellett számos, mind a mai napig ismert, fülbemászó slágert adtak a rajongóknak, a csapat végül a kétezres évek végén, három album után feloszlott – azóta egyszer sem léptek újra színpadra, így sokakban felmerülhet a kérdés, vajon mi történt velük azóta? Részletek galériában!

Az 'N Sync olyan slágerekkel szerzett magának világhírnevet, mint a Bye Bye Bye, Tearin' Up My Heart vagy az It's Gonna Be Me – annak ellenére, hogy a banda húsz éve megszűnt, sokan még ma is hatalmas lelkesedéssel kántálják a dalokat, valahányszor felcsendülnek egy házibuliban.
Kattints a további képekért!

2006 márciusában indult útnak a sorozat, amely meghozta a világhírnevet Miley Cyrusnak – az énekesnő akkoriban még szende kamaszlány volt, csak évekkel később talált rá jelenlegi stílusára. A sorozat és a színészek azonnal belopták magukat a közönség szívébe, ma már azonban keveset lehet tudni róluk.

Leadfotó: Scott Gries/ImageDirect/ Getty Images

Oldalak

Sztárok