Sztárok

Felismered őket? Így néznek ki ma az 'N Sync egykori szívtiprói, elképesztő, mennyit változtak – fotók

Szinte hihetetlen, de immáron 26 éves a kilencvenes évek egyik meghatározó fiúbandája, az 'N Sync. Az együttes oszlopos tagja volt Justin Timberlake, akit ma már szólóénekesként és színészként ismer a világ, a többiekről azonban keveset hallani.

Mi lett velük?

A kilencvenes évek a fiúzenekarok aranykora volt – elég csupán a Backstreet Boys, a Take That vagy a Boyzone sármos, kölyökképű tagjaira gondolnunk, akikért tinilányok millió bolondultak, és akik menő ruhában, agyonzselézett hajjal, no meg minden videoklip kötelező elemével, a hip-hop tánccal hódítottak. Ezt a kultúrát erősítette az 'N Sync is, amely 1995-ben alakult a floridai Orlandoban, nevét pedig – egészen kreatív módon – az öt énekes nevéből, azaz Justin, Chris, Joey, Lanceton és JC betűiből rakták össze. Bár óriási népszerűségnek örvendtek, teltházas koncerteket adtak, emellett számos, mind a mai napig ismert, fülbemászó slágert adtak a rajongóknak, a csapat végül a kétezres évek végén, három album után feloszlott – azóta egyszer sem léptek újra színpadra, így sokakban felmerülhet a kérdés, vajon mi történt velük azóta? Részletek galériában!

Az 'N Sync olyan slágerekkel szerzett magának világhírnevet, mint a Bye Bye Bye, Tearin' Up My Heart vagy az It's Gonna Be Me – annak ellenére, hogy a banda húsz éve megszűnt, sokan még ma is hatalmas lelkesedéssel kántálják a dalokat, valahányszor felcsendülnek egy házibuliban.
Kattints a további képekért!

2006 márciusában indult útnak a sorozat, amely meghozta a világhírnevet Miley Cyrusnak – az énekesnő akkoriban még szende kamaszlány volt, csak évekkel később talált rá jelenlegi stílusára. A sorozat és a színészek azonnal belopták magukat a közönség szívébe, ma már azonban keveset lehet tudni róluk.

Leadfotó: Scott Gries/ImageDirect/ Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az a terved, hogy vadonatúj külsővel búcsúztatod az óévet, de egyelőre semmi ötleted nincs, milyen frizurát kéne vágatnod? Cikkünkben most mutatunk néhány remek ötletet, melyek közül biztosan találsz...
Lifestyle
Ma egy váratlan kiadás vagy hír felborítja a Halak terveit. Napi horoszkóp!
Egészség
Gondolkodtál már azon, hogy vajon miért nem tudsz könnyedén álomba zuhanni esténként? Nos, talán nem is sejted, de az inszomniádat egy bizonyos típusú étel is okozhatja.