Novák Henriett, a Jóban Rosszban színésznőjének kisbabája mindenkit elbűvöl – Ezt a királyi nevet kapta a csöppség

A színésznő még áprilisban számolt be az örömhírről, miszerint babát vár.

Megszületett a meseszép Kingsley baba

Megszületett a Jóban Rosszban színésznője, Novák Henriett és párja, Jason Hasting első gyermeke. A pár azt is elárulta, hogy kislányuk a Kingsley nevet kapta.

„Tesztet csináltam, és nem igazán akartam elhinni, hogy terhes vagyok. Úgyhogy gyorsan csináltam még kettőt, és hát aztán még nyolcat. Tizenegy teszt után már elhittem, hogy babát várunk”

– mesélte a színésznő még tavasszal nevetve az esetet a Mokka adásában.

A pár – akik már 8 éve vannak együtt – közösen vezeti ingatlanirodájukat Amerikában, így Novák Heni nemcsak színésznőként, de üzletasszonyként is megállta a helyét a világban. A 36 éves színésznő 11 éve költözött Amerikába, ahol olyan világsztárokhoz volt szerencséje, mint például Dwayne Johnson. A gólyahírhez pedig több világhírű filmes szakember és híresség is gratulált neki, a többszörös Emmy- és Golden Globe-díjas sorozat, a Breaking Bad forgatókönyvírója, Mike Makowsky, valamint Brad Benedict a Glee - Sztárok leszünk!, illetve az NCIS - Tengerészeti helyszínelők színésze – írta meg a Femina.

Gregor Bernadett az Újszínház darabjában mutatta meg lélegzetelállító alakját.

Leadfotó: Novák Henriett/Facebook

Oldalak

Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!