Sztárok

Megtörte a csendet Novak Djokovic felesége, miután a teniszcsillagot kitoloncolták Ausztráliából

Novak Djokovic világelső teniszező az év első Grand Slam-tornájára érkezett Ausztráliába, a hatóságok azonban nem engedték be, ugyanis nincsen beoltva koronavírus ellen. A sportoló több családtagja is megszólalt már az ügyben, most végre a felesége is nyilatkozott.

Rabságban lenne Djokovic?

Szerdán érkezett meg Novak Djokovic húszszoros Grand Slam-tornagyőztes, világelső szerb hivatásos teniszező az Melbourne-be, miután különengedélyt kapott, hogy részt vegyen a január 17-én kezdődő Australian Openen. Erre azért volt szükség, mivel a tenisztorna szervezői minden résztvevőtől elvárják, hogy be legyen oltva a koronavírus ellen, Djokovic azonban – a magánélete védelmére hivatkozva – továbbra sem hozta nyilvánosságra, beoltatta-e magát, vagy sem. Ahogy azonban arról a Femcafe.hu-n is beszámoltunk, a reptéren feltartóztatták a teniszezőt, órákig egy elkülönített szobában várakoztatták, majd miután megtagadták tőle az országba való belépést és érvénytelenítették a vízumát, egy menekülteket is fogadó karanténhotelbe szállították, ahol jelenleg is tartózkodik.

Djokovic apja szerint fiát fogságban tartják a szállodában, hogy ezzel alázzák meg egész Szerbiát és a földbe döngöljék a szerb embereket. Karen Andrews ausztrál belügyminiszter azonban ezt kategorikusan tagadta. „Nem tartjuk fogva Djokovic urat Ausztráliában, bármikor szabadon távozhat az országból, ha úgy dönt, sőt ebben a határőrség készséggel a segítségére lesz” – fogalmazott a politikus.

A teniszcsillag jogi csapata jelenleg is azon dolgozik, hogy az ausztrál bíróság hatályon kívül helyezze azt a csütörtöki döntését, miszerint Djokovic helyi idő szerint hétfő délután négy óráig tartózkodhat az országban. Az ügyet legközelebb aznap, vagyis hétfőn tárgyalják. Ezzel egy időben az Austral Open szervezői azt kérték, keddig szülessen meg a döntés, hogy játszhat-e a tenisztornán a világelső, hogy eszerint véglegesíthessék a programot.

Minderről Djokovic feleségének is megvan a maga véleménye. Lapozz a nyilatkozatáért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.