Sztárok

Emlékszel még a Baywatch szőke bombázójára? Rá sem ismerni az 50 éves színésznőre, jó pár kilót felszedett magára az évek alatt

Ha nem tudnánk, hogy az egykori szexszimbólum szerepel a friss fotókon, fel sem ismernénk őt...

Mi történt vele?

Az 1980-as évek végén a Baywatch című amerikai televíziós sorozat meghódította a világot: mindenki irigyelte a gyönyörű színésznőket és a jóképű férfiakat, nem volt olyan ember, aki ne akart volna úgy kinézni, mint a szereplők. A sorozatnak olyannyira nagy sikere volt, hogy 10 éven át futott egészen 1999-ig, a befejezés után pedig elindult még Baywatch-produkció: az egyik a sorozat nem hivatalos spin-offja, a másik pedig a hivatalos verzió volt. A Baywatch tehát nem meglepő módon nézettségi rekordokat döntött: 1,1 milliárd ember volt kíváncsi a vízimentők mindennapjaira és kalandjaira, valamint eseménydús magánéletükre. A sorozat talán két legnépszerűbb szereplője Pamela Anderson és David Hasselhoff volt, de akadt még néhány bombázó és sármos férfi rajtuk kívül is. Ilyen volt például Nicole Eggert, a gyönyörű szőkeség, aki Roberta ’Summer’ Quinnt alakította két éven át – a színésznő egy csapásra a legnagyobb sztárok közé került szerepe miatt, főleg külseje volt az, ami mindenkit megfogott. Az eltelt idő alatt azonban igencsak megváltozott a korábbi szexszimbólum, jó pár kilót felszedett magára a már 50 éves Nicole. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma!

Nicole Eggert mindenki emlékezetében eképpen él: a szőke bombázóért odavoltak a férfiak, a nők pedig utánozták frizuráját és stílusát, olyannyira szerettek volna úgy kinézni, mint ő.
Kattints a további képekért!

Két hete született meg Kocsis Korinna első gyermeke. A szépségkirálynő az Instagramon mutatta meg gyönyörű kisfiát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.