Nicki Minaj keményen beszólt Mariah Carey-nek

Az American Idol nevű tehetségkutató két zsűritagja már a kezdetek óta rosszban van, és egyfolytában piszkálják egymást. Beszólásával Nicki Minaj most azonban lehet túllőtt a célon?

A háború folytatódik

A két díva egyszerűen nem képes megbékélni egymással és ez az ellenszenv az utolsó adásban érte el tetőfokát. Mariah és Nicki ellentétes véleményen voltak az egyik énekes teljesítményével kapcsolatban. A műsor után Ms. Minaj pedig úgy döntött, hogy Twitteren engedi ki a gőzt és Mariah Carey-re utalva, az alább olvasható posztot írta.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
„A következő, amit tenned kellene, hogy megkérdezd magadtól, hogy egy nő, aki a te korodban még ennyire sikeres, hogyan lehet ilyen önbizalom hiányos és elkeseredett?” Kérdésére ő maga szolgáltatta a választ: „Biztos szomorú, hogy mindössze három a szakmában töltött év alatt sikerült megdöntenem rekordját. Yep, egy fekete rapper.”

A foxnews.com információi szerint Mariah Carey-t nagyon rosszul érinti ez az állandó civakodás, sőt mi több, Nicki Minaj Twitter bejegyzése után kijelentette, hogy nem akar részt venni a fennmaradó adásokban: "Mariah nem akar visszajönni. Nicki nagyon tiszteletlen vele, és Mariah már belefáradt abba, hogy mindig visszafogja magát."

Fotók: zimbio.com; csmonitor.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!