Nem tagadja! Gwyneth Paltrow sanyargatja gyermekeit

Gwyneth Paltrow korábban már kiadott egy szakácskönyvet, mely egyáltalán nem nyerte el a kritikusok tetszését. Nemrég egy újabb látott napvilágot, It’s All Good címmel, mely áprilisban fog megjelenni. Ráadásul azt vette a fejébe, hogy gyermekei nem ehetnek sem kenyeret, sem tésztát, de még rizst sem.

A negyvenéves színésznő legújabb szakácskönyve most áprilisban fog megjelenni, mely már most a kritikusok martalékává vált. Könyvével egyáltalán nincsenek kibékülve, sőt úgy vélik, hogy Gwyneth gyermekeit is elkezdte sanyargatni, hiszen egy táplálkozási szakértő is elmondta, hogy gyermekei túl véznák.

„Mintha valamilyen hátborzongatóan egyészséges lányszövetség kiáltványa lenne az egész, aminek a tagjai alkoholos filc helyett répalével rajzolják be egymás testén a problémás területeket.” – közölte a New York Post szakembere.

Az Atlantic Wire véleménye szerint - „Az It’s All Good egy újabb szintre viszi az amúgy is nevetséges hollywoodi evési neurózist.”

Az Oscar-díjas színésznő nemrég beismerte, hogy néha éheznek gyerekei. Szélsőséges étrendet folytat, melyet most két csemetéjén, Apple-n és Moses-en is alkalmaz. Étrendje és táplálkozási zavarai rossz egészségi állapota miatt alakult ki. Néhány éve súlyos csontritkulást állapítottak meg nála. Sokszor böjtöl és makrobiotikus étrenden él. Emellett vérszegény, sokszor kap pánikrohamot és D-vitamin hiánnyal is küzd.

Eme tünetek akkor jelentkeztek, mikor harmadik babájával volt terhes, majd elvetélt. Kisbabája elvesztését ugyan lassanként feldolgozta, ám táplálkozási zavarai lettek. Az pedig, hogy gyermekeit úgy táplálja, hogy sem kenyeret, sem tésztát, de még rizst sem ehetnek, némileg közrejátszik férje, Chris Martin allergiája a gluténra.

Yvonne Wake táplálkozási szakértő azonban úgy tartja, hogy a színésznő rendkívül bután cselekszik, hiszen olyan fontos tápanyagokat von meg gyermekei fejlődő szervezetétől, melyek fontosak a fejlődésben. Gwyneth elmondása szerint szervezetük nem tudja feldogozni a tojást, a tejterméket és a glutént. A szénhidrát pedig gátolja őket a gondolkodásban.

A színésznőt csupán egyetlen újság vette védelmébe, még pedig a The Guardian, melynek egyik újságírója így nyilatkozott az üggyel kapcsolatban:

"Ha a Paltrow ház diétájában vannak fehérjék (hal/hús/tojás/hüvelyesek), feldolgozatlan zsírok (vaj/oliva olaj), sok zöldség és némi gyümölcs, akkor az egészséges, tápanyagban gazdag és nem hiányzik belőle semmi. Ha ez az, amit a Paltrow gyerekek esznek, akkor szívességet tesz nekik.”

Reméljük, hogy Gwyneth jobb belátásra fog térni és gyermekei nem fognak hiányt szenvedni szegényes étrendjük miatt.

Fotó: upi.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!