Nem sűrűn látni ilyen képet Robbie Williamsről – A világsztár nem túl szégyenlős…

A 48 éves énekes továbbra is csúcsformában van.

Az énekes a pihenésre is szakít időt

Robbie Williams úgy tűnik a hátsókertjében vészeli át a kánikulát. Még családja medencézik, ő egy aprócska Calvin Klein nadrágban napozgat. Az egykori Take That-sztár felesége, Ayda Field Instagram-sztorijában tette közzé a férjéről készült bolondos képeket:

„Boldog arc”

Robbie Williams énekes család világsztár feleség Anglia kánikula Take That

Forrás: aydafieldwilliams

Robbie még 2010-ben házasodott össze szerelmével, Aydával, akivel azóta már négy közös gyermeke született. A kilencéves Theodora „Teddy”, a hétéves Charlton „Charlie”, a hároméves Colette „Coco” és a kétéves Beau.

Robbie úgy tűnik kihasználja szabadidejét, ugyanis a közeljövőben sokkal sűrűbb lesz a napirendje, hiszen szeptember 9-én jelenik meg új albuma, az életéről szóló életrajzi filmet pedig jelenleg is Ausztráliában forgatják. A Better Man című életrajzi film a fiúbandás szívtipróból a stadionok szupersztárjává vált Robbie hihetetlen felemelkedését mutatja be – írja a Daily Mail.

Megmérgezték Szabó Győző kutyáját, aki az egész családdal együtt szörnyű heteken ment keresztül.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Bonaparte Napóleon halála lassú és gyötrelmes volt, és a halál oka a mai napig kérdéseket vet fel.
Fashion&Beauty
Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.
Fashion&Beauty
Gyakran elfelejtjük, hogy a héj nem csupán a gyümölcs védelmét szolgálja, hanem ugyanúgy felhasználhatjuk, akár a gyümölcshúst. De pontosan mire is?